Wat leveren uw zonnepanelen op?

 

Contact us


Meten is weten

Zonnepanelen zijn een investering, maar u wilt ook weten of ze daadwerkelijk opleveren wat u had verwacht. Door het energieverbruik te monitoren krijgt u inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen. Het gebruik van zonnepanelen wordt namelijk pas interessant als u weet hoeveel energie dit oplevert en hoeveel energie u hiervan verbruikt.

SolarEdge monitoring pakket

SolarEdge monitoring is een totaalconcept voor monitoring en customer care van operationele installaties met zonnepanelen. Avunet verkrijgt hiermee dagelijks online inzicht in de performance van uw zonnepanelen. Zo kunnen wij proactief op eventuele storingsmeldingen van uw systeem reageren. Tegelijkertijd heeft u als eigenaar van zonnepanelen met het SolarEdge pakket een persoonlijke klantpagina. Via uw computer of mobiele telefoon heeft u online inzicht over de dagelijks gerealiseerde energieopbrengst en daarmee het rendement van uw zonnepanelen en dus investering.

Berekening van opbrengsten zonnepanelen

Door verzameling en analyse van de opbrengsten van uw zonnepanelen over langere periodes, worden ook minder opvallende tekortkomingen tijdig gesignaleerd. Bijvoorbeeld; matig functionerende zonnepanelen of onvoorziene schaduwvorming. Hiermee behoedt Avunet u voor onverwacht opbrengstverlies van uw zonnepanelen op de langere termijn.


 

 
 


Odoo CMS - a big picture

SolarEdge Monitoring dashboardEnphase monitoring pakket

Met MyEnlighten van Enphase kunnen systeemeigenaren hun eigen energieproductie volgen, de conditie van hun systeem monitoren en hun gegevens uitwisselen met familie of vrienden - allemaal via één simpele, eenvoudig (ook mobiel) toegankelijke gebruikersinterface. Download de app in de App Store of de Google Play Store.


 

Odoo CMS - a big picture

MyEnlighten


Contact us »